6

Suntem dedicați calității agriculturii românești.

De peste 10 ani în România, ne-am câștigat prestigiul prin achiziția de terenuri agricole, stocarea cerealelor și multiplicarea semințelor. Am început în anul 2001, ajungând să deținem o suprafață de peste 5000 de hectare.

După numai trei ani de activitate am achiziționat Baza de Recepție Cereale Gătaia, ca mai apoi să extindem capacitatea de stocare până la 30.000 de tone. Procesul de dezvoltare continuă printr-o serie de investiții pentru ca echipa noastră să își desfășoare munca în cele mai bune condiții. Astfel ia naștere sediul modern pentru recepție marfă, laboratorul și birourile.

În anul 2012, etapele de modernizare ating cele mai înalte standarde europene, după ce compania se transformă într-o societate cu capital german. Are loc construcția unei noi hale pentru depozitarea tractoarelor și utilajelor și un atelier modern pentru revizia tehnică a acestora. Obținerea certificatelor GMP+B3 și ulterior a ISO 9001 creează noi țeluri în viziunea noastră, ceea ce înseamnă un nou departament, în domeniul transporturilor, și implementarea unor noi standarde de calitate.

Fișiere