46

Experiența înseamnă exigență în calitate

Am ales să lucrăm alături de nume mari în agricultura mondială pentru a le putea oferi clienților noștri calitate superioară. Dispunem în permanență de consultanța unor echipe de profesioniști cu experiență de zeci de ani în domeniul agriculturii, care ne stau mereu la dispoziție cu cele mai bune soluții.

MEWI
Distribuitor utilaje agricole

Cu o prezență de peste 10 ani în România, MEWI comercializează utilaje agricole de la cei mai cunoscuți producători pe plan mondial, oferind și servicii de garanție și post-garanție pentru utilaje.

Intră pe pagină

Fendt
Utilaje agricole

Companie germană fondată în 1937, devenită parte a corporației AGCO. Este unul dintre cei mai importanți producători de echipaje agriole din Europa, cunoscut pentru modelele Vario și Trisix.

Intră pe pagină

Horsch
Utilaje agricole

Compania germană a împlinit în 2014 30 de ani de la înființare și se bucură de prestigiu pe plan mondial în industria agriculturii, distribuind utilaje din categoria cultivatoarelor și a semănătoarelor.

Intră pe pagină

Maschio Gaspardo
Producție echipamente agricole

Compania multinațională cu un sediu important în România este specializată în producţia de echipamente agricole pentru arat, semănat, producţie de furaje, recoltare şi prelucrare a fânului.

Intră pe pagină

IPSO
Distribuitor utilaje agricole

Parte a companiei franceze Monnoyeur, IPSO este prezent în România din anul 1991. Distribuie tractoare, utilaje de recoltat, prese de balotat și alte utilaje din aceeași categorie sub numele unor mărci renumite.

Intră pe pagină

John Deere
Utilaje agricole și de construcții

Aflată în Top 500 al întreprinderilor de succes pe plan global, compania este cel mai mare producător de echipamente pentru agricultură din întreaga lume, având o istorie de aproape 200 de ani.

Intră pe pagină

Manitou
Echipament agricol

Grupul Manitou se ocupă în primul rând cu distribuția de echipament agricol și componente, precum și contractarea serviciilor de mentenanță pentru a asigura o garanție îndelungată a utilajelor.

Intră pe pagină

CAT
Echipamente și utilaje

Caterpillar și-a câștigat prestigiul prin inovațiile pe care le-a adus în domeniul agriculturii, fiind printre primele companii care au introdus pe piață utilajele agricole alimentate prin aburi sau benzină.

Intră pe pagină

Liebherr
Utilaje și componente

O companie cu deosebită rezonanță pe plan global, Liebherr a început prin a produce macarale, extinzându-se în producția de utilaje agricole și obținând numeroase premii de excelență în domeniu.

Intră pe pagină

MAN
Automotive și mașinării

Prezentă între cele 30 de întreprinderi de top din Germania, MAN este un nume important în industria de automotive pe plan mondial, cu o istorie de 250 de ani de activitate și vânzări în 120 de țări.

Intră pe pagină

Apsov Sementi
Producere semințe

Companie cu experiență în domeniul producerii semințelor, s-a născut cu scopul de a îmbunătăți calitatea acestora și de a acorda asistență tehnică de specialitate și consultanță în domeniul agricol.

Intră pe pagină

Baywa
Producție și distribuție semințe

BayWa este un lider de tranzacționare și un grup internațional de servicii având activități în principal în aria materialelor agricole, dar și în domeniul energiei și materialelor de construcții.

Intră pe pagină

Schweiger
Comerț agrar

Companie care funcționeaza ca o legătură între industrie și comerț și ca un partener direct al consumatorului. Furnizor de servicii și consultant expert, reprezintă un partener de încredere.

Cimbria
Procesare și stocare semințe

Compania Cimbria este unul dintre liderii mondiali în procesarea, gestionarea și stocarea semințelor, oferind și soluții tehnice pentru instalarea și manufacturarea diferitelor utilaje aferente.

Intră pe pagină

Prive
Stocare cereale

Cu peste 60 de ani de activitate și o lungă istorie în agricultura românească, întreprinderea Prive a dezvoltat o tehnologie de depozitare care-i poartă numele, devenind cunoscută pe plan mondial.

Intră pe pagină

Frigor Tec
Dispozitive de răcire

Compania oferă servicii de calitate în domeniul dispozitivelor frigorifice pentru răcirea cerealelor, containere frigorifice și diverse alte unități de răcire, având 50 de ani experiență în acest domeniu.

Intră pe pagină

Pfeuffer
Controlul calității

Pfeuffer distribuie echipamente de laborator pentru toate tipurile de culturi agricole, de la măsurătoare de umiditate, mașini de sortare și contoare de semințe și monitorizarea temperaturii pentru containere.

Intră pe pagină

Diamedix
Diagnostic

Compania Diamedix este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de diagnostic din România, oferind din 1996 servicii de calitate în domeniul de laborator uman, veterinar și medical.

Intră pe pagină

Foss
Instrumente analiză

Foss oferă, din 1956 metode rapide și eficiente de analiză a calității cerealelor, precum și a produselor lactate sau oleaginoase, găsind soluții pentru a maximaliza valoarea producției agricole.

Intră pe pagină

Vantage
Solutii tehnologice pentru agricultura

Partener autorizat al companiei americane Trimble – lider în tehnologii inovatoare cu sisteme GPS, Vantage este specializată în soluții de agricultură de precizie.

Intră pe pagină