8

Ne îngrijim de siguranța produselor tale

Gama de servicii pe care o oferim colaboratorilor noștri pornește de la analiza în laboratoare echipate cu instrumente de ultimă generație, acces, logistică și depozitare, până la transportul în condiții de siguranță.

Asigurăm servicii de stocare și uscare a cerealelor în condiții optime, iar partenerii noștri ne stau mereu la dispoziție cu soluții inovatoare. Alături de cei mai prestigioși colaboratori reușim să oferim clienților calitatea pe care o merită.

 

1. Logistică
Transport în condiții optime

Accesul facil în bază, incluzând şi linia de cale ferată pe care o deţinem, face încărcarea și descărcarea cerealelor mult mai ușoară și mai rapidă.
Oferim precizie prin cântărire şi garantăm calitatea produselor prin analizele facute în laboratorul propriu, cu echipamente și instrumente de ultimă generaţie.

2. Depozitare
Menținerea temperaturii ideale stocării

Depozitarea cerealelor printr-o tehnică robustă și inovativă asigură cele mai bune condiții, controlând temperatura și umiditatea produselor.
Utilizând cele mai noi tehnici de aerare cu control automatic permanent, garantăm păstrarea calităţii și pentru perioade mai lungi de depozitare.

3. Transport
Siguranță și profesionalism

Compania noastră face parte dintr-un concern de firme cu o vastă experienţă în transport şi domeniul logistic, alături de întreprinderi cu prestigiu în această arie.
Dispunem de un parc auto propriu, creat pentru a ne ocupa personal de siguranța produselor clienților noștri.